Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online Arena War update voegt Mad Max-achtige voertuigen toe

Carpocalypse Now.

De GTA Online Arena War update voegt Mad Max-achtige voertuigen aan de game toe en introduceert het Maze Bank Arena om het met de auto's in uit te vechten. Daarnaast bevat de update ook zeven nieuwe gamemodi die specifiek voor Arena War gemaakt zijn.

Je voertuig breidt je onder meer vlammenwerpers en miniguns uit. Er is ook een progressiesysteem waarmee je 'Arena Points' verdient om zo nog meer wapenuitrusting vrij te spelen. De nieuwe voertuigen zijn ook in de Free Roam modus beschikbaar.

Rockstar blijft GTA Online ondersteunen. Zo kwam onlangs de GTA Online - After Hours DLC uit en sindsdien zijn er heel wat kleine updates gelanceerd zoals de nieuwe Trading Places modus. GTA 5 is dan ook het meest winstgevende entertainmentproduct aller tijden. We twijfelen er niet aan dat de geweldige GTA 5 cheats daar een rol in hebben gespeeld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties