Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 6-fan verstoort live-uitzending Duitse spelshow

En stelt de vraag der vragen.

Een rechtstreekse tv-uitzending van de populaire Duitse spelshow Schlag Den Star is op een wel heel bijzondere manier verstoord. Een man kwam het podium opgelopen om te vragen waar Grand Theft Auto 6 blijft.

Terwijl presentator Elton met een kandidaat aan het praten is, onderbreekt een onbekende man het gesprek. Hij stelt zichzelf voor als 'Taser' en vraagt zich openlijk af waar GTA 6 toch blijft aangezien hij er al acht jaar op wacht.

De Duitse host weigert verder op de 'fan' zijn verzoek in te gaan om direct in de camera deze vraag te stellen. Hij reageert vervolgens op humoristische wijze dat hij Grand Theft Auto 5 nog niet eens uitgespeeld heeft.

GTA 5 dateert inmiddels alweer uit 2013, maar krijgt later dit jaar nog een PlayStation 5- en Xbox Series X/S-versie. Hoewel het vervolg nog niet officieel door Rockstar aangekondigd is, kun je hier wel alvast alle GTA 6 geruchten lezen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties