Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 ziet er fantastisch uit met deze mod

NaturalVision Evolved.

GTA 5 modding team Razed heeft een nieuwe mod voor de game uitgebracht en het resultaat is verbluffend.

De NaturalVision Evolved mod herwerkt de graphics van GTA 5 volledig. Haast elke visueel element krijgt een moderne upgrade. Nieuwe technieken zoals raytraced global illumination voor de belichting, parallax-mapped textures, betere rook-effecten en een nieuwe regenfilter zijn allemaal aanwezig. Het resultaat zie je in onderstaande trailer.

De mod is momenteel nog in Early Access en enkel te downloaden via de Patreon van Razed. Voor de nieuwe versie moet je betalen, maar de vorige versie kan je wel gratis downloaden. Die bevat wel een aantal van de snufjes die je in de trailer ziet niet.

GTA 5 mods werken enkel in de pc-versie van Grand Theft Auto 5. Gelukkig kan je deze nog tot en met donderdag gratis downloaden op de Epic Game Store.

Hoe je GTA 5 mods installeert lees je overigens in ons artikel over de beste GTA 5 mods. En als je zin hebt om nog eens volledig los te gaan in Los Santos, zijn onze GTA 5 cheats voor alle wapens en auto's perfect natuurlijk.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties