Skip to main content

GTA 5 Tonya missies - Pulling Favors

Pulling Favors, Pulling Another Favor, Pulling Favors Again, Still Pulling Favors en Pulling One Last Favor uitgelegd.

In de GTA 5 Stranger and Freaks missies Pulling Favors start je een serie opdrachten die je voor Tonya moet uitvoeren. Zij is een oude bekende van Franklin, maar is mede door haar crackverslaving behoorlijk afgegleden. Franklin kan het toch niet over zijn hart verkrijgen haar niet uit de brand te helpen, met de (valse) hoop haar ook weer clean te krijgen. In deze missies draait het hoofdzakelijk om het slepen van auto's.

Op deze pagina:


GTA 5 Tonya missie - Pulling Favors

Locatie

 • Forum Drive, Strawberry

Voorwaarden

 • voltooi eerst Feedback
 • speel als Franklin

100% Gold doelstellingen

 • Mission Time - voltooi de missie binnen 5:00 minuten
 • Unhook Bonus - laat het voertuig aan de haak totdat je het aflevert

Deze missie moet je binnen een tijdslimiet halen, wat eenvoudiger is als je niet te voet naar de sleepwagen gaat. Je kunt namelijk niet sprinten, omdat je anders Tonya achterlaat. Pak dus de eerste auto die voorbij rijdt om sneller op je bestemming te komen. Dit is sowieso handig wanneer je 100 procent van de extra doelen wilt behalen.

De sleepwagen brengt je naar je bestemming, een kapotte auto, zonder veel aandacht te besteden aan verkeerslichten. Het is sowieso beter om overstekende mensen te vermijden aangezien je je geen politieachtervolging kunt veroorloven.

Voor de auto (Primo) laat je met de linker analoge joystick de haak zakken en leun je achterover tot de auto aan de sleepwagen hangt. Rijd dan zonder te stoppen naar het afleverpunt. Rijd vervolgens door de poort, die automatisch opengaat en de auto naar de gemarkeerde zone aan de rechterkant trekt. Ontkoppel vervolgens de auto door de D-pad rechts ingedrukt te houden.


GTA 5 Tonya missie - Pulling Another Favor

Locatie

 • Forum Drive, Strawberry

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Mission Time - voltooi de missie binnen 5:30 minuten
 • Unhook Bonus - laat het voertuig aan de haak totdat je het aflevert

Hetzelfde verhaal als in de vorige Pulling Favor-missie, alleen is de afstand dit keer langer. De tijdslimiet is 5:30 minuten en dus vrij krap. Stop zover mogelijk dus niet zodat de sleepwagen voldoende snelheid kan maken. Ga niet te scherp de bochten in, want anders raak je het gesleepte voertuig kwijt. Vergeet niet de kraan een stukje op te laten lopen zodra het voertuig is aangehaakt. Op de eindbestemming maak je hem los door rechts de D-pad wederom ingedrukt te houden. Met een beetje oefening is de 5:30 minuten tijd geen probleem en de gouden medaille voor jou.


GTA 5 Tonya missie - Pulling Favors Again

Locatie

 • (geen vaste startlocatie)

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Mission Time - voltooi de missie binnen 7:00 minuten
 • Unhook Bonus - laat het voertuig aan de haak totdat je het aflevert

Als je de vorige missie met Tonya hebt voltooid, krijg je daarna weer een sms van haar. Bel haar en om de volgende klus meteen aan te nemen. Rijd nu langs de blauwe lijn naar de sleepwagen, die zich op Roy Lowenstein Boulevard bevindt.

Ga direct aan de slag. Ten eerste moet je de hele missie in zeven minuten voltooien om de gouden medaille te krijgen en ten tweede wordt de auto die je moet slepen anders verpletterd door een trein. Rijd dus onmiddellijk langs de blauwe lijn naar het aangegeven punt.

Rijd voorbij de auto (Schwartzer) op de rails en ga er direct achter staan, zodat je er nu recht achter staat. Rijd iets achteruit terwijl je de haak laat zakken om de auto snel op te pakken. Trap nu op je gaspedaal en rijd vooruit om de auto te redden van een ongeluk. De trein is aangegeven met een rode stip op de kaart. Daarna kun je even stoppen zodat de chauffeur bij je kan instappen. Haast je nu naar Glass Heroes Auto Repairs zonder de auto te laten ontploffen.


GTA 5 Tonya missie - Still Pulling Favors

Locatie

 • (geen vaste startlocatie)

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Time - voltooi de missie binnen 06:00 minuten
 • Unhook Bonus - laat het voertuig aan de haak totdat je het aflevert

Na de ietwat hectische missie hiervoor kun je hier weer een normale sleepmissie verwachten. Na het voltooien van de vorige missie krijg je weer een bericht van Tonya met een andere opdracht. Dus bel haar om de missie te beginnen.

Zorg ervoor dat je voordat je de missie start een auto tot je beschikking hebt. Rijd samen met Tonya naar de sleepwagen (volg de blauwe lijn op de minimap). Het is op dezelfde plaats als voorheen.

Rijd dan weg en haast je naar de auto (Tailgater) op Spanish Avenue, waarvan de motorkap open staat. Stop even zodat de chauffeur bij je kan komen. Herhaal dan de nu bekende procedure en bevestig je haak aan de auto. Rijd dan terug naar de garage die op de minimap staat. Zorg ervoor dat je onder de zes minuten blijft en maak de auto pas los bij de eindbestemming om de 100 procent veilig te stellen.


GTA 5 Tonya missie - Pulling One Last Favor

Locatie

 • Forum Drive, Strawberry

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Time - voltooi de missie binnen 05:00 minuten
 • Unhook Bonus - laat het voertuig aan de haak totdat je het aflevert

Na het voltooien van de vorige missie verschijnt er weer een Tonya-icoontje op de kaart voor de slijterij. Rijd erheen en om Tonya te ontmoeten, die je om een laatste gunst zal vragen die je voor haar moet doen.

Stap samen met haar in een auto en rijd zoals gewoonlijk naar de plaats van de sleepwagen, die je inmiddels vermoedelijk ook zonder blauwe streep wel kunt vinden. Stap uit de auto en haast je naar de aangegeven plaats op Vespucci Boulevard, waar een auto (Intruder) tegen een palmboom is gebotst.

Aangezien de ambulance de bestuurder al heeft opgehaald, hoef je niet op hem te wachten en kun je de auto meteen wegslepen. Sluit hem aan en rijd naar de Vapid dealer op Adam's Apple Boulevard. Laat het er niet bij zitten en blijf onder de vijf minuten om de 100 procent en beide gouden medailles te halen.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Read this next