Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 random events: Snatched en Stag Do Running Man uitgelegd

Je komt soms de gekste dingen tegen in GTA 5.

Tijdens GTA 5 beland je in de meest gekke situaties. Zo ben je in Snatched getuige van een ontvoering van een vrouw die door Lost-tuig wordt meegenomen. In Stag Do Running Man kom je een man tegen die door zijn vrienden is 'ontvoerd' voor een heel wild vrijgezellenfeestje en te laat op zijn eigen bruiloft dreigt te komen. Natuurlijk niet als het aan jou ligt!

Op deze pagina:


GTA 5 random event: Snatched uitgelegd

Locatie

  • South Mo Milton Drive, Vinewood Hills

Voorwaarden

  • speel als Michael, Franklin of Trevor

Beloning

  • geen

Als je op South Mo Milton Drive bent, kun je de ontvoering van een vrouw in de heuvelachtige woonwijk zien. Je moet niet te snel ingrijpen, anders kan de vrouw zichzelf bevrijden en ontsnappen - en als gevolg faal je ook het event.

Als alles goed gaat, zal de vrouw in een zwart busje van de Lost worden vervoerd. Als je nu snel genoeg bent en de banden van het busje kapot schiet, bespaar je jezelf de achtervolging. Dan hoef je alleen nog maar de vier Lost af te maken. Maar pas op dat je niet per ongeluk de vrouw neerschiet die achterin het busje ligt. Anders zal de gebeurtenis mislukken.

Als je de Lost hebt uitgeschakeld en de vrouw bevrijdt, moet je haar naar huis brengen. Volg gewoon de geel gemarkeerde route. Onderweg ontwikkelt zich een gesprek waaruit blijkt dat de vrouw eigenlijk een van de Lost was, maar nu van gedachten is veranderd. Als je de Great Ocean Highway opdraait, word je aangevallen door nog vier mannen op twee motoren. Het beste is om ze met je auto te rammen. Je moet alle vijanden in elk geval afmaken voordat je de vrouw naar haar bestemming kunt rijden - Ineseno Road in Banham Canyon. Je zult dan tevergeefs wachten op een beloning.

Opmerking: als je het event met Trevor speelt, kun je de lifter ook als offer meenemen naar het kannibalenkamp van de sekte in het Chiliad Mountain Nature Preserve. Bij aankomst, begeleid je de persoon gewoon naar de vooringang. Daar wordt die opgevangen door de vriendelijke kannibalen en naar het "pakhuis" worden gebracht. Hiervoor krijg je 1.000 dollar en een Trophy / Achievement (als je die nog niet had verdiend).


GTA 5 random event: Stag Do Running Man uitgelegd

Locatie

  • Route 68, Great Chaparral

Voorwaarden

  • speel als Michael, Franklin of Trevor

Beloning

  • Enus Super Diamond trouwauto

Als je op Route 68 een halfnaakte man tegenkomt die in een roze onderbroek aan een straatpaaltje vast zit, heb je de aanstaande bruidegom van dit event gevonden. Trek naast de arme man op, stap uit en bevrijd hem van de martelpaal. Je verneemt dat hij sinds zijn vrijgezellenfeest de vorige dag aan de paal vastgebonden zit en dat hij zo snel mogelijk naar de kerk moet.

Laat hem bij je in de auto stappen en volg dan de geel gemarkeerde route naar het huis van de bruidegom in Vinewood Hills. Onderweg vertelt je passagier je dat hij vreest voor de trouwringen. Als je op je bestemming aankomt, wissel je van voertuig. Stap in de Enus Super Diamond bij de ingang van de binnenplaats staat (blauwe marker) en wacht op de bruidegom, die snel het huis in rent en zich omkleedt.

Zodra de bruidegom terugkomt en bij je in de auto stapt, wordt een nieuwe gele route uitgestippeld om je naar de getuige en (hopelijk) de trouwringen te leiden. Hij staat te wachten voor een restaurant buiten de stad. Je moet dus de Great Ocean Highway af naar Hookies, de ringen ophalen en dan naar de kerk op Procopio Drive gaan. Eenmaal daar mag je de Enus Super Diamond van de schoonvader houden als beloning.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties