Skip to main content

GTA 5 Sasquatch en Mrs. Philips missies - The Last One en Damaged Goods

The Last One en Damaged Goods uitgelegd.

'De appel valt niet ver van de boom' is een bekend gezegde die zeker voor Trevor opgaat. In de GTA 5 Stranger and Freaks missie Damaged Goods ga je voor Mrs. Philips, inderdaad de moeder van, op zoek naar een busje met pijnstillers. Ook Franklin komt in een rare situatie terecht. In The Last One jaagt hij op Sasquatch, ook wel bekend als Bigfoot.

Op deze pagina:


GTA 5 Sasquatch missie - The Last One

Locatie

  • Raton Canyon, Blaine Country

Voorwaarden

  • speel als Franklin

100% Gold doelstellingen

  • Wounded - schiet drie keer op Sasquatch voordat je hem vangt
  • Hunter - dood 4 dieren terwijl je Sasquatch achtervolgt
  • Mr. Green - ga te voet naar de scat site

In de bergen van Mount Chiliad kom je een jager tegen die op jacht naar de harige tweevoeter Sasquatch (Bigfoot) is. Nadat je met hem gepraat hebt, ga je naar de scat site. Dit gebied is geel op de map gemarkeerd. Doe dit te voet als je een gouden score wilt behalen.

Wanneer je dicht genoeg in de buurt bent, verschijnt er een rode stip op de kaart. Dit is Sasquatch. Eenmaal gevonden, zet je de achtervolging in. Vergeet ook niet op hem te schieten. Voor de 100% score schiet je het beste ook wat andere dieren neer.

Schiet op Sasquatch net zolang totdat hij valt. Ren naar hem toe om de missie te voltooien. Het 'unieke beest' blijkt een rare snuiter in een pak te zijn.


GTA 5 Mrs. Philips missie - Damaged Goods

Locatie

  • Trevors woonwagen, Sandy Shores, Blaine Country

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

Deze missie kun je pas doen nadat je alle verhaalmissies hebt uitgespeeld en Trevor nog steeds leeft. Na de aftiteling verschijnt er een vraagteken bij Trevor zijn woning. In zijn huis wordt hij door niemand minder dan zijn eigen moeder opgewacht. Gezellig!

Mrs. Philips heeft pijnstillers nodig. Het is aan jou om op zoek naar Deludamol te gaan. Deze vind je in een wit Rumpo-busje met een Deludamol-logo erop, die op diverse locaties te vinden zijn. De busjes staan altijd geparkeerd rondom ziekenhuizen en apotheken in de game. Het kan soms duren voordat een busje zichtbaar is. Probeer het dan op een andere locatie of kom later hier terug.

Het dichtstbijzijnde Deludamol-busje vind je voor het Sandy Shores Medical Center. Deze is vlakbij Trevors woonwagen. Stap in het busje en rijd terug naar Trevors trailer.

Eenmaal terug is het duidelijk dat Mrs. Philips verdwenen is en barst Trevor in tranen uit. De missie eindigt en je gaat automatisch naar Franklin.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Read this next