Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 random events: Rogue Altruists en Luring Girl Into Alley uitgelegd

Redder op het witte paard.

GTA 5 Random Events leveren de nodige gekke situaties op, maar een van de meest idiote is toch wel Rogue Altruists waarin je op een groep gehersenspoelden met een zwak voor vers mensenvlees tegen het lijf loopt. Ook in Luring Girl Into Alley mag je wederom als een nobele ridder een jonkvrouw uit een benarde situatie redden, maar dit keer word je zelf in de val gelokt.

Op deze pagina:


GTA 5 random event- Rogue Altruists uitgelegd

Locatie

  • Baytree Canyon Road, Grand Senora Desert

Voorwaarden

  • speel als Michael of Franklin

Beloning

  • 80 dollar

Bij Baytree Canyon Road kun je een stel kannibalen van de sekte tegenkomen, die vrij dicht bij een jonge vrouw komen en haar willen uitnodigen om te "eten". Als je de scène nadert, trekken de sekteleden onmiddellijk hun geweren. Het is het beste om de kannibalen omver te rijden met je auto of een goede positie vanuit dekking te vinden.

Als je de sekteleden rechtstreeks naar de hel hebt gestuurd, bedankt de vrouw je voor het redden en vraagt ze je haar naar huis te rijden. Stap in je auto, wacht tot ze bij je komt, en volg dan de geel gemarkeerde route naar haar huis in de buurt van de Redwood Light racebaan in Harmony.


GTA 5 random event - Luring Girl Into Alley uitgelegd

Locatie

  • Supply Street, La Mesa

Voorwaarden

  • speel als Michael, Franklin of Trevor

Beloning

  • geen

Op de Olympic Freeway kun je een vrouw tegenkomen die in paniek om hulp schreeuwt, omdat haar vriend gewond in een steegje achter de Valdes-bioscoop zou liggen. Geloof het of niet, het is een hinderlaag om je geld te krijgen. Nu je dat weet, kun je het spel spelen en de rollen omdraaien.

Als je het spel wilt spelen, stap je uit de auto en volg je de vrouw de trap op naar het steegje achter de bioscoop. Onthoud dat dit een valstrik is, maar trek je wapen nog niet. Je kunt en moet dat alleen doen als de vrouw haar pistool trekt en haar vriend op je afstormt vanuit een opening aan de linkerkant van het steegje. Als je je wapens voor die tijd uit de holster neemt, zullen de twee snel wegrennen. Haal je per ongeluk een Wanted ster tijdens de schermutseling, dan kun je in de buurt je voertuig een nieuwe verfbeurt geven.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties