Skip to main content

GTA 5 Omega missies - Far Out en The Final Frontier

De missies rondom de UFO-onderdelen uitgelegd.

Genoeg gekkies in de game, vooral in deze GTA 5 Stranger and Freaks missies rondom Omega. Deze paranoïde hippie beweert met droge ogen dat hij in contact met aliens geweest is en dat er her en der onderdelen van een heus ruimteschip te vinden zijn. Tussen de missies door ga je op zoek naar UFO-onderdelen.

Op deze pagina:


GTA 5 Omega missie - Far Out

Locatie

  • Sandy Shores

Voorwaarden

Geen Grand Theft Auto zonder een hippie. Hoewel er deze keer geen jetpack is, is er toch een coole Dune Buggy die je aan het eind van deze missies kunt krijgen. Maar eerst moet je Omega vinden in de woestijn van Sandy Shores, die met een groen vraagteken op de kaart is aangegeven.

Praat met hem en hij zal je vertellen hoe hij aan zijn naam komt: van buitenaardse wezens. Natuurlijk. Over de hele kaart zijn in totaal vijftig verschillende onderdelen van een ruimteschip verborgen, die je nu voor hem moet zien te vinden om de volgende missie te kunnen starten. Hij zal je er minstens één laten zien op zijn mobiele telefoon, zodat je weet hoe ze eruit zien.

Op de pagina met de 50 UFO onderdelen kun je precies zien waar je al deze Spaceship Parts kunt vinden.


GTA 5 Omega missie - The Final Frontier

Locatie

  • RON Alternates Wind Farm, San Chianski Mountain Range, Los Santos County

Voorwaarden

  • voltooi eerst Far Out
  • speel als Franklin

Na het zoeken naar de 50 UFO onderdelen kun je eindelijk teruggaan naar Omega om hem de laatste te overhandigen. Maar er ontbreekt nog een laatste onderdeel, dat hij snel moet zien te bemachtigen om zijn werk te voltooien - dat hij uiteraard geheel volgens de instructies van de buitenaardse wezens heeft gebouwd.

Volg de gekke hippie en kijk wat hij gemaakt heeft. Vorm je eigen mening over of alle tijd en energie uiteindelijk het waard was. Daarna krijg je in ieder geval een ongewone buggy die Omega voor je heeft gemaakt. Het heeft een paar groene lichten en voelt ook aan alsof je in een phaser rijdt waarvan het ontwerp sterk geïnspireerd is op buitenaardse films uit de jaren 50.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Read this next