Skip to main content

GTA 5 Mary-Ann missies - Exercising Demons

Strangers and Freaks missies Exercising Demons uitgelegd.

In de GTA 5 Stranger and Freaks missies Exercising Demons krijg je het aan de stok met de opgefokte Mary-Ann Quinn. Deze iets te fanatieke atlete komt uiteindelijk op het pad van Michael, Franklin én Trevor terecht, dus je krijgt in totaal drie keer met haar te maken. Terwijl Michael en Franklin zonder überhaupt serieuze avances gemaakt te hebben door de obsessieve Mary-Ann worden afgewezen, laat Trevor juist zijn oog weer op deze mafklapper vallen. Uiteindelijk komt iedereen in hetzelfde schuitje terecht: een wedstrijdje tegen Mary-Ann.

Op deze pagina:


GTA 5 Mary-Ann missie - Exercising Demons (Michael)

Locatie

  • Pacific Bluffs

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

  • Contender - win de race zonder af te snijden

De korte hardloopwedstrijd werkt ongeveer zoals de checkpoint races. Je ziet kleine gele markers op de kaart die je laten zien waar je zou moeten lopen. De grote stip symboliseert je volgende checkpoint, waar je direct naartoe moet. Hoewel je op veel plaatsen over hekken kunt sluipen, mag je dat niet doen voor de 100 procent. In plaats daarvan, ren over de paden. Pas alleen op voor de voorbijgangers. Vlak voor de finish kom je een stel tegen die je graag afsnijden. Kijk uit voor hen.

Verder hangt de moeilijkheidsgraad van deze missie af van je uithoudingsvermogen. Hoe hoger je stamina, hoe langer je kunt sprinten. Dit geeft je een groter voordeel op Mary-Ann. Als het de eerste keer niet lukt, kun je de missie op een later tijdstip altijd nog herhalen.


GTA 5 Mary-Ann missie - Exercising Demons (Franklin)

Locatie

  • North Point

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

  • Champion - win de race zonder af te snijden

Triathlon draait om zwemmen, fietsen en lopen. Je begint dus in het water. In principe hoef je niet veel meer te doen dan de hele tijd op de sprintknop te tikken. In de eerste discipline kun je al voor Mary Ann komen. Nu moet jij, of beter gezegd je duim, alleen niet moe worden.

Pas alleen op met het kort nemen van bochten, aangezien afsnijden je duur komt te staan. Dit is iets wat je vooral met de besturing tijdens het fietsen rekening mee moet houden. Als je in het water al wat voorsprong opgebouwd hebt, heb je nu iets meer ruimte om eventuele rijfouten te corrigeren. In het midden van de fietsrit is er een sprong over een kapotte brug. Gebruik de springknop (RB of R1) op dit punt om de kloof veilig en wel achter je te krijgen.

In het laatste deel sprint je naar het doel. Als je geen fouten meer maakt, is de overwinning binnen handbereik.


GTA 5 Mary-Ann missie - Exercising Demons (Trevor)

Locatie

  • Vinewood Sign

Voorwaarden

100 % Gold doelstellingen

  • Good Cyclist - maak Mary-Ann niet boos
  • Quick Win - win de race binnen 01:42 minuten

Trevor moet in het eerste gedeelte van de wedstrijd het tegen Mary-Ann opnemen in een wielerwedstrijd. Voor deze gouden badge zijn twee extra doelstellingen nodig: de eerste is om Mary-Ann niet te rammen, anders wordt ze boos op je.

Het tweede doel is om de race te winnen binnen 01:42 minuten. Mary Ann is snel, maar zeker niet onverslaanbaar. Snijd de hoeken van het parcours niet te veel af, anders mis je misschien een controlepost, waardoor je omkeert en achterop raakt. Om nog maar te zwijgen over de kostbare seconden die je verliest. Voor de rest hoef je alleen maar op de sprintknop te tikken om altijd op topsnelheid te rijden en botsingen met de gebouwen op het circuit te vermijden.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Read this next