Skip to main content

GTA 5 Joe en Josef missies - The Civil Border Control

The Civil Border Control, An American Welcome en Minute Man Blues uitgelegd.

Tijdens de GTA 5 Stranger and Freaks missies The Civil Bordel Control loop je twee rednecks tegen het lijf. Joe en zijn Russische vriend Josef zijn op jacht naar 'illegalen' om ze hardhandig de grens over te zetten. Als Trevor help je beide amateuristische grenswachters een handje, om ze vervolgens een koekje van eigen deeg te geven.

Op deze pagina:


GTA 5 The Civil Border Control missie

Locatie

  • Grand Senora Desert, Blaine Country

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

  • Mariachi My Ride - verlam de Mexicaanse band en steel hun Tornado auto
  • Stop the Music - stop de band binnen 40 seconden

Je ontmoet Joe en Josef die 'illegale' immigranten willen arresteren. Rij naar de bar die op het navigatiesysteem is aangegeven, ga naar binnen naar de gele stip en dan weer naar buiten. De Mexicaanse band slaat nu op de vlucht. Achtervolg ze en open het vuur, waarna ze na een paar treffers zullen stoppen.Op deze manier zal je de tijdslimiet voor de bijkomende doelstelling Stop The Music vrij eenvoudig halen.

Nu moet je alleen nog de wankelende band verdoven met de Stun Gun. Stap direct in hun voertuig en je hebt ook de taak Mariachi My Ride voltooid en dus goud behaald. Daarna heb je Joe als je contactpersoon aan de telefoon.


GTA 5 The Civil Border Control missie - An American Welcome

Locatie

  • Alamo Sea, Blaine Country

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

  • Downed - stop de eerste golf immigranten binnen 30 seconden
  • Double Downed - stop de tweede golf immigranten binnen 55 seconden
  • Shock and Awe - gebruik de Stun Gun om alle immigranten te stoppen

Wederom trek je met de racistische grenswachten op. Rij weg en neem de haarspeldbocht naar rechts. Voor de volgende bocht naar links en houd rechts van de vangrail aan de heuvel af om de eerste immigrant af te snijden. Land gewoon voor hem in het midden van de baan en een van je twee collega's zal hem van de quad af schieten met de taser.

Al met al zal dit amper 20 seconden hebben geduurd als je alles goed hebt gedaan. Stap uit, geef hem voor de zekerheid een stroomstoot en haal hem dan op. Ga dan naar de zagerij.

Als je het erf oprijdt, zie je twee immigranten op motoren vluchten. Volg ze en kom zo dicht mogelijk bij ze. Probeer ze niet omver te rijden, maar kom gewoon op hun hoogte zodat Josef en Joe ze kunnen neerschieten met de tasers.

Laat de eerste in het stof liggen en kom er later voor terug. Als je gewoon doorgaat, moet je de tweede gemakkelijk hebben ingehaald binnen de tijdslimiet van 55 seconden om die ook uit zijn voertuig te halen. Ga uit beide, geef ze nog een schok voor de goede maatregel en verzamel ze.

Als er in totaal drie immigranten in de auto zitten, heb je de missie voltooid met een gouden beloning.


GTA 5 The Civil Border Control missie - Minute Man Blues

Locatie

  • Paleto Bay

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

  • What Goes Around - verlam Joe en Josef met de Stun Gun voor je ze afmaakt
  • No Migration - dood Joe en Josef voordat ze de boerderij verlaten

Rij naar het M-icoontje op je kaart in Paleto Bay en praat met de oudere man daar die een hoed draagt. Hoewel Trevor hem niet erg mag, stemt hij toch toe om een klusje voor de man te doen. Hij vertelt je over twee mensen die een paar mensen bij de graanfabriek in het oosten bedreigen.

Voordat je vertrekt, zorg je dat je je Stun Gun bij je hebt en rijd je naar de marker verderop in het noordoosten waar je de boerderij zult vinden. Rij naar de groep arbeiders; je moet Josef aan de rand zien staan. Stap niet uit de auto, kies gewoon je verdovingsgeweer en verdoof Josef. Door dit te doen vervul je een deel van de extra doelstellingen. Stap nu uit en schiet hem door het hoofd.

Ga verder in de auto naar de grote schuur, waarvan de poorten nu open zouden moeten gaan. Joe rijdt naar buiten op een grote tractor en vlucht de velden in. Omdat je hem eerst moet verdoven voordat je hem kunt neerschieten, schiet je tijdens de achtervolging zijn banden kapot. Zodra hij eruit komt, stun je hem en doe je hetzelfde als bij Josef. Daarmee is de missie voltooid.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Read this next