Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 meer dan 45 miljoen keer ingekocht

Waarvan 10 miljoen voor PlayStation 4 en Xbox One.

Er zijn meer dan 45 miljoen exemplaren van de consoleversie van Grand Theft Auto V ingekocht door winkeliers. Dit meldt uitgever Take-Two in zijn nieuwste financieel rapport.

De PlayStation 4 en Xbox One zijn verantwoordelijk voor tien miljoen exemplaren en de rest is toebedeeld aan PlayStation 3 en Xbox 360.

Tijdens een gesprek met investeerders meldt CEO Strauss Zelnick dat Grand Theft Auto Online de verwachtingen overtreft. 24 miljoen gebruikers zijn in het online landschap van Los Santos te vinden. De langverwachte Heists voor GTA Online worden begin 2015 door een gratis update aan de game toegevoegd. De releasedatum van GTA 5 voor de pc is uitgesteld naar 24 maart. Gelukkig kunnen we ondertussen nog de GTA 5 cheats op PS4 en Xbox One gebruiken.

Daarnaast meldt Take-Two in het financieel rapport dat er 5,5 miljoen exemplaren van NBA 2K15 en 29 miljoen exemplaren van Civilization: Beyond Earth zijn ingekocht.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties