Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 draait waarschijnlijk op een 4K-resolutie aan 60 FPS op PS5

Krijgt grafische update.

De PlayStation 5-versie van Grand Theft Auto 5 is te spelen in een 4K-resolutie die gebruik maakt van 60 FPS. Dat heeft de Duitse PlayStation Blog per ongeluk gelekt.

In een artikel waarin Sony een overzicht geeft van de games die nog in 2021 uitkomen, onthult het bedrijf dat GTA 5 een grafische update krijgt die ervoor zorgt dat de game op de PlayStation 5 aan een 4K-resolutie en 60 FPS draait.

Grand Theft Auto 5 komt op 11 november uit voor PS5 en Xbox Series X/S. Tot en met februari 2022 is de standalone-versie van Grand Theft Auto Online exclusief te downloaden op de PlayStation 5.

Ondertussen is Grand Theft Auto 5 al 150 miljoen keer verkocht. Naast een next-gen versie van Grand Theft Auto 5 werkt Take-Two aan drie "onaangekondigde" remasters of remakes.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties