Skip to main content

GTA 5 Cletus missies - Target Practice en Fair Game

Strangers and Freaks missies Target Practice en Fair Game uitgelegd.

In de GTA 5 Stranger and Freaks missies Target Practise en Fair Game is het hoog tijd om je schietkunsten te laten zien. Je ontmoet voor deze missies de hillbilly Cletus Ewing. Hij is een vriend van Trevor die vroeger in het leger gediend heeft, maar nu liever op wilde dieren in plaats van op vijandelijke mensen schiet. Uiteindelijk zijn er twee missies die je als Trevor voor Cletus uitvoert.

Op deze pagina:


GTA 5 Cletus missie - Target Practice

Locatie

  • Sandy Shores, Blaine Country

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

  • 2 for 1 - dood 2 coyotes in 1 schot
  • Pop! Pop! - raak alle 3 banden met nauwkeurigheid van minstens 75%
  • Bad Signal - raak alle 3 satellietschotels zonder te missen

Ontmoet Cletus bij zijn veranda van zijn huis. Schiet op de drie donkergrijze satellietschotels op de voorgrond. Ze missen allemaal een hoek, zodat je ze kunt herkennen. Je kunt ze bijna niet missen, maar let op: je moet elk schot laten tellen. Dus kom niet in de verleiding om te schieten op iets anders dan deze drie objecten. Daarna stap je in de auto en rijd je naar het verlaten hotel. Het is aan het einde van de weg, slechts 600 meter hier vandaan.

Volg Cletus naar de eerste verdieping. Nu moet je op drie autobanden schieten. Kijk naar het noordwesten, waar de snelweg het dorp uit leidt. In het zuidwesten is er ook een kruispunt waar de auto's vaak langzamer rijden. Hier mag je in totaal maar vier schoten lossen om drie banden te vernietigen. Doe je dat niet, dan faal je in de extra doelstelling Pop! Pop!.

Zodra je voor de eerste keer alleen de velg of carrosserie van de auto raakt, moet je een ander doelwit kiezen. De getroffen auto zal dan namelijk gaan vluchten, waardoor het moeilijker wordt hem te raken. Kijk uit voor langzaam rijdende voertuigen, zoom niet teveel in en je kunt ook de banden van een rijdende auto goed in het vizier houden.

Deze opdracht wordt gevolgd door de laatste schietoefening vanaf het dak van het hotel. Je moet drie coyotes neerhalen. Twee van hen met zelfs maar één schot. Wacht tot twee coyotes naast elkaar lopen, zodanig dat de kogel van het sluipschuttersgeweer ook de achterste van de twee kan raken. Het is niet makkelijk, maar met geduld kom je er wel. Daarna wordt de missie op goud gedaan.


GTA 5 Cletus missie - Fair Game

Locatie

  • Paleto Forest, Blaine Country

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

  • Downwind - word niet gespot door een hert
  • Heart Hunter - dood 3 herten

Volg Cletus voor een nieuwe schietoefening. Jullie gaan namelijk op hertenjacht.

Hij laat het schieten aan jou over. Er zijn twee extra doelstellingen. Ten eerste moet je altijd zo bewegen dat de wind in jouw richting waait en niet in de richting van de dieren, anders verjaag je ze. Op die manier kun je ongemerkt op ze jagen. Ten tweede mik je niet op het hoofd, maar op de borst om Heart Hunter af te kunnen vinden. Dat is verder niet zo moeilijk.

Tussendoor moet je het hertenfluitje gebruiken met de linker D-pad. Dan krijg je een indicatie op de radar waar de volgende doelwit is. Zorg er ook voor dat je geen herten schiet die geen hoorns hebben, want dat zijn vrouwtjes. Als je deze tips volgt, kun je de gouden badge krijgen. Na deze missie kan Trevor gaan jagen op plaatsen die op de kaart zijn aangegeven.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Read this next