Skip to main content

GTA 5 Beverly missies - Paparazzo

Strangers and Freaks missies Paparazzo, The Sex Tape, The Partnership, The Meltdown, The Highness en Reality Check uitgelegd.

In de GTA 5 Stranger and Freaks missies Paparazzo staan de capriolen van Beverly Felton centraal. Deze narcistische paparazzo steekt graag zijn lens in de privézaken van sterren. Geobsedeerd als hij is gaat deze riooljournalist met zijn fototoestel op jacht naar smeuïge foto's van beroemdheden. Alles kan kapot immers. En je raadt het al: jij mag hem als Franklin daarbij helpen.

Op deze pagina:


GTA 5 Beverly missie - Paparazzo

Locatie

 • West Vinewood

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Smack Down - laat Beverly bij de eerste poging zijn rivaal uitschakelen
 • Picture Perfect - help Beverly om drie foto's te maken en beoordelen

Hier draait het allemaal om het achtervolgen van de ouder geworden ster Miranda Cowan, zodat Beverly paparazzifoto's van haar kan maken. Stap zo snel mogelijk op de motor terwijl Beverly achter je plaatsneemt.

Om beide extra doelen te bereiken, moet je zo lang mogelijk zonder aanrijding naast Miranda's limousine rijden. Dit werkt natuurlijk het beste aan de linkerkant, omdat je je dan geen zorgen hoeft te maken over de auto's op de rechterbaan.

Haal de limousine in. Beverly begint dan vanzelf met foto's schieten. Hij moet een serie foto's drie keer afmaken om het bijkomende doel Picture Perfect te bereiken. Rij rustig naast de limousine, die bijna altijd rechtdoor rijdt, zodat Beverly probleemloos kiekjes kan maken. Later verschijnt Beverly's concurrent naast de auto. Volg hem en net voordat je de motor inhaalt, activeer je Franklins slow-motion drive door de linker- en rechter analoge joystick tegelijkertijd in te drukken. Beverly kan zijn concurrent bij de eerste poging gelijk uitschakelen.


GTA 5 Beverly missie - Paparazzo - The Sex Tape

Locatie

 • Gentry Manor Hotel in West Vinewood

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Quick Dip - spring terwijl je Beverly volgt in het zwembad
 • Money Shot - creëer tijdens de achtervolging volledige gezichtsherkenning

Bij je volgende ontmoeting met Beverly wil hij de seksuele capriolen van het tieneridool Poppy Mitchell op video vastleggen. Volg Beverly onopvallend naar het hotelcomplex. Wanneer je bij het zwembad komt, spring je er even in om de eerste van de extra doelen te voltooien.

Op de hoek, waar Poppy met een ander tieneridool zich meer dan prima lijkt te vermaken, geeft Beverly je de camera. Zoom in op Poppy's gezicht totdat het groen is omlijnd. Na een tijdje wordt je ontdekt en moet je vluchten. Stap aan de passagierszijde in Beverly's auto en richt de camera naar achteren.

Hier moet je Poppy's gezicht zo lang mogelijk vastleggen voor 100 procent, wat vanwege de snelle achtervolging best lastig kan zijn. Het is aan te raden om bij het nemen van bochten of bungelen altijd een beetje uit te zoomen met de linker analoge joystick). Als Poppy's sportwagen plotseling op een bouwplaats tot stilstand komt, heb je de missie volbracht.


GTA 5 Beverly missie - Paparazzo - The Partnership

Locatie

 • container achter Spiroasters Restaurant in West Vinewood

Voorwaarden

Bekijk de cutscene.


GTA 5 Beverly missie - Paparazzo - The Meltdown

Locatie

 • Downtown Vinewood

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Thick of It - blijf tijdens de achtervolging dichtbij Poppy
 • DUI Diva - maak foto van Poppy in handboeien

Pak de rode sportwagen die voor het Whirligig Theater geparkeerd staat. Het is niet eenvoudig tijdens de achtervolging om in de buurt van Poppy te blijven. Als je de aandacht van de politie trekt, mislukt de missie namelijk automatisch. Toch moet je risico's nemen, omdat je anders niet dicht genoeg in de buurt komt.

Snij de bochten af en neem, net als in een racegame, altijd de ideale lijn om winst te boeken. Gebruik Franklins slowmotion om botsingen met de politieauto te voorkomen. Het kan je twee of drie pogingen kosten om uit te vinden waar Poppy heen gaat in haar haast. Oefening baart kunst.

De wilde achtervolging komt tot stilstand bij een verkeerseiland. Dit is waar je Poppy in handboeien moet fotograferen. De timing is hier belangrijk. Je kunt maar één foto nemen en die naar Beverly sturen en het moet de juiste zijn: de ster in handboeien.

Wacht tot de gearresteerde Poppy dicht bij de politieauto is voordat je de foto neemt en naar Beverly stuurt. Maar gebruik de zoom en ga niet te dicht bij de politieauto staan - je moet een afstand van twee autolengtes hebben. Anders zal de politieagent je opmerken en faalt de missie.


GTA 5 Beverly missie - Paparazzo - The Highness

Locatie

 • Mirror Park

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Royal Drag - maak een foto van de prinses wanneer ze drugs koopt
 • Silent Snapper - maak onopgemerkt een foto van de prinses

Ontmoet Beverly's contact en praat met haar. Ze vertelt je dat de Britse prinses Georgina in de achtertuin is om wiet te kopen. Ga dan naar de voorkant van het huis, waar je aan de linkerkant een afvalcontainer zult vinden. Klim erop, en van hier op het dak. Dit is de veiligste manier om de deal tussen prinses en de drugsdealers te fotograferen.

Op het hogere deel van het dak sluip je naar rechts. Pak je mobiele telefoon om de deal door de lens van je camera te bekijken. Voor de tweede bijkomende doelstelling komt het allemaal neer op het juiste moment (de aankoop) een foto nemen.

Wacht op de dialoog tussen de prinses en de drugsdealer. Op de achtergrond zie je een louche vent die op een gegeven moment naar voren komt. Hij heeft de drugs. Als hij de prinses en haar lijfwacht benadert, zal de jonkvrouw haar beschermer vragen hem te betalen. Dit is het moment dat je de foto maakt en naar Beverly stuurt.

Ga nu rustig weg en wacht op een antwoord van de paparazzo. Hij zal blij zijn met je fotografievaardigheden. En terecht, want nu heb je deze Strangers and Freaks-missie voltooid met een gouden badge.


GTA 5 Beverly missie - Paparazzo - Reality Check

Locatie

 • West Vinewood

Voorwaarden

100% Gold doelstellingen

 • Explosive Action! - Dood Beverly en zijn team met één schot

Na het gesprek met Beverly volgt een grote teleurstelling: de paparazzo houdt zich niet aan zijn deel van de deal en wil je niet betalen. Natuurlijk laat je dit niet ongestraft gaan. Nu moet je hem doden.

Voor Gold zal het team dat bij hem staat ook ten onder moeten gaan. Zoals de titel van het extra doel suggereert, is de granaatwerper de beste optie. Als je er op dit moment geen munitie voor hebt, is er nog een andere mogelijkheid. Als je op het trottoir links van de drie gaat staan en je sniper pakt, vluchten ze het trottoir af, weg van jou. Iets verder naar achteren staan ze alle drie op de rij. Als je dan schiet, schakel je ze ook allemaal met één kogel uit en is de gouden medaille voor 100 procent voor jou. Als je wilt, kun je tussen de missies door ook gewoon nieuwe granaatwerper munitie kopen bij Ammu-Nation en de missie opnieuw proberen.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Read this next