Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 Abigail missies - Death at Sea en What Lies Beneath

De missies rondom de onderzeebootonderdelen uitgelegd.

Aan de GTA 5 Stranger and Freaks missies met Abigail in de hoofdrol heb je een flinke kluif. Je moet namelijk tussendoor op zoek naar maarliefst dertig Submarine Parts, waar je dus wel even zoet mee bent. Er is verder niet zoveel over deze vrouw bekend. Wanneer je de missies voltooid hebt, is het echter wel duidelijk dat Abigail alles behalve onschuldig is.

Op deze pagina:


GTA 5 Abigail missie - Death at Sea

Locatie

  • Sonar Collections Dock, Paleto Cove, Blaine Country

Voorwaarden

  • koop eerst de Sonar Collections Dock
  • voltooi eerst Blitz Play
  • speel als Michael

Voor je eerste missie met Abigail moet je eerst het vraagteken benaderen bij het dok van de Sonar Search Service in Paleto Cove. Deze vind je in het noorden van Blaine County. Daar ontmoet je de dame aan het eind van het dok. Zij vraagt je of je de tv-presentator Frank Mathers kent, die betrokken was bij een tragisch onderzeeërongeluk.

Michael stemt natuurlijk toe, waarna je verneemt dat Abigail de tweede vrouw is van wijlen Frank Mathers. Het is nooit bewezen dat iemand niet geknoeid heeft met de luchtsluis van de onderzeeër. Ze wil de waarheid weten. Daarom wil ze dat je de verschillende onderdelen vindt en dan naar haar teruggaat.

Op de pagina met de 30 Submarine Parts kun je precies zien waar je al deze onderdelen van de onderzeeër kunt vinden en wat je van tevoren moet doen.


GTA 5 Abigail missie - What Lies Beneath

Locatie

  • Sonar Collections Dock, Paleto Cove

Voorwaarden

Dus je bent er eindelijk in geslaagd om alle dertig onderdelen van de verloren onderzeeër te vinden? Goed werk! Ga nu met Michael terug naar Abigail, nadat je haar kort tevoren telefonisch gewaarschuwd hebt. Praat met haar en vertel haar dat er echt bewijs is van de moord op haar man. Blijkbaar heeft iemand met de luchtsluis geknoeid.

Abigail geeft meteen verschillende mensen de schuld: zijn eerste vrouw en vervolgens de politie. Ze wil zo snel mogelijk wegkomen en verontschuldigt zich door contact op te nemen met de FBI. Als Michael vraagt om zijn beloning voor de taaie zoektocht, geeft ze hem gewoon 10 dollar en een gesigneerde foto van haar dode man.

Nu heb je een keuze. Laat je Abigail gaan? Of ben je iets minder coulant en doorzeef je haar met lood? Het is aan jou.


Ga terug naar de GTA 5 guide en tips inhoud.

Bekijk ook zeker onze GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties