Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grounded verlaat Early Access en krijgt volledige release

Uitgegroeid tot volledige game.

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase werd de volledige release van Grounded aangekondigd. De game is al sinds juni 2020 in Early Access. De grote update voor de 1.0-release komt in september 2022 uit voor Xbox en pc en is inbegrepen bij Xbox Game Pass.

Grounded is een survivalgame die je met maximaal drie andere vrienden kan spelen. De 1.0-release voegt nieuwe gebieden, een grote sprinkhaan, het volledige verhaal en meer toe.

Obsidian Entertainment is druk bezig. In 2020 werd Avowed aangekondigd, in 2021 werd The Outer Worlds 2 aangekondigd en tijdens de Xbox Showcase werd Pentiment aangekondigd voor later dit jaar.

Wil je de komende weken niets missen van alle grote aankondigingen? We hebben alle info over Summer Game Fest 2022 en andere evenementen voor je verzameld.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties