Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grounded vanaf juli speelbaar in Early Access

Klein lichtpunt.

Microsoft onthult nieuwe details over Grounded, de nieuwe game van Obsidian Entertainment. In een nieuwe trailer wordt het verhaal van de game toegelicht. Ook weten we nu dat de game vanaf 28 juli speelbaar is op de pc en de Xbox One via Early Access. Op beide platformen wordt de game ook toegevoegd aan de Xbox Game Pass.

Grounded volgt een groep jongeren die gekrompen zijn en moeten overleven in hun achtertuin. Onschuldige dieren zoals mieren vormen daardoor een enorme bedreiging. In de game bouw je dan ook wapens en onderdak om je te beschermen tegen je omgeving. Daarnaast vind je ook overblijfselen van een hoogtechnologische beschaving. Het is aan jou om te onderzoeken wat er precies allemaal aan de hand is.

Met Grounded gooit Obsidian Entertainment het deze keer over een volledig andere boeg. Vorig jaar bracht de ontwikkelaar immers nog The Outer Worlds uit, een spirituele opvolger voor Fallout: New Vegas. Lees zeker eens onze The Outer Worlds review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties