Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote update voor Horizon Forbidden West nu beschikbaar

Guerilla blijft sleutelen.

Ontwikkelaar Guerilla Games laat weten dat Horizon Forbidden West een grote update krijgt. De update introduceert een reeks aan nieuwe toevoegingen en is vanaf nu beschikbaar.

Wie de update downloadt, krijgt na het uitspelen van de game toegang tot de langverwachte New Game+ mode. In die mode nemen spelers zoals gewoonlijk alle progressie die ze maakten met hun personage, inventory en wapens mee.

Verder zorgt deze patch ook voor een Performance mode voor PlayStation 4 Pro en PlayStation 5, een Ultra Hard-moeilijkheidsgraad en aanvullende trofeeën.

Dankzij de nieuwe transmog-feature pas je verder ook makkelijk uitgeruste kledij en accessoires aan en kun je gespendeerde skill points resetten en herverdelen.

Eerder kreeg Horizon Forbidden West ook al een stevige bug fix update. Meer info over bovenstaande titel lees je in de Horizon Forbidden West review van Randolf.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties