Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote update gepland voor GTA Online

Meer dan nieuwe auto's en adversary modes.

Grand Theft Auto Online krijgt in de komende weken en maanden 'grote en uitgebreide updates', aldus Rockstar op zijn blog.

Zo schrijft de ontwikkelaar over een opvolger van Executives and Other Criminals, waarin je je bezighoudt met het handelen in smokkelwaar. Dit doe je door slim te opereren vanuit je HQ.

De studio kondigt tevens Cunning Stunts aan. Rockstar geeft aan dat je vele nieuwe auto's met stuntmogelijkheden tot je beschikking krijgt, alsook de nodige tools om je eigen stunts en races uit te bouwen.

Er komen nieuwe gebouwen te koop te staan, die fungeren als je HQ of als warenhuis voor je smokkelwaar. Er staan ook nieuwe Adversary Modes gepland, alsmede nieuwe locaties voor bestaande zoals In and Out.

Speciale bonusweken zoals de Tornado Week blijven eveneens bestaan.

Handelen in smokkelwaar vanuit je HQ.

Naast GTA Online blijft GTA 5 natuurlijk ook een singleplayer game. Daarin kan je aan de slag met onze GTA 5 cheats om chaos te creëeren in Los Santos.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties