Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote uitbreiding Destiny heet waarschijnlijk The Taken King

Naam ontdekt via NeoGAF.

Een gebruiker op internetforum NeoGAF komt met informatie over een grote uitbreiding voor Destiny. Deze heeft de titel The Taken King.

Ontwikkelaar Bungie heeft een aantal dagen geleden een handelsmerk aangevraagd voor The Taken King. In een afbeelding is de naam van de uitbreiding te zien, samen met een symbool dat erg lijkt op het logo van The Hive.

Er wordt nu gespeculeerd dat The Taken King verwijst naar Oryx, de vader van raid-baas Crota. Deze werd vorig jaar middels de The Dark Below-uitbreiding aan Destiny toegevoegd.

Een eerder gelekt schema met toekomstige uitbreidingen voor de game doet vermoeden dat The Taken King deze herfst uitkomt. In het schema wordt de nieuwe content aangeduid als Comet: Plague of Darkness. The Taken King krijgt mogelijk ook een fysieke release.

Er komt voor die tijd nog een uitbreiding voor Destiny uit. Deze heet House of Wolves en is vanaf 19 mei verkrijgbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De DLC bevat geen raid, maar heeft in plaats daarvan de Prison of Elders 'arena activity'.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties