Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote plannen voor NCSoft

"Enorme onthulling op Gamescom".

NCSoft, de bekende ontwikkelaar van vele MMO's, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op Gamescom (in augustus in Keulen) verschillende 'headlines' zal innemen. Daarmee wordt gehint naar een aankomende onthulling. Bovendien zou het bedrijf grote plannen hebben voor 2011. De uitspraken kwamen er na het presenteren van de financiële resultaten van het bedrijf. Die zijn gezond, maar weliswaar iets slechter dan vorig jaar.

Over een mogelijke nieuwe aankondiging kunnen we enkel speculeren. NCSoft heeft zowel City Of Heroes, Lineage, Aion en Guild Wars in de aanbieding. Enkel GuildWars 2 is al bekend gemaakt, dus het zou mogelijk kunnen gaan om een vervolg op één van de andere franchises. De reden dat NCSoft de aankondiging niet op de E3, is waarschijnlijk omdat het bedrijf een kantoor heeft in Keulen zelf.

Een blik op die andere MMO van NCSoft, Guild Wars 2

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties