Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote Monster Hunter World update komt volgende week

Here's Deviljho!

De allereerste grote update voor Monster Hunter World komt op 22 maart uit. Dat heeft Capcom in een livestream bekendgemaakt.

De patch bevat het nieuwe monster Deviljho en enkele wijzigingen die de game moeten verbeteren. Zo is het straks mogelijk om het uiterlijk van je personage aan te passen. Al lijkt het erop dat je dat een keer gratis kunt doen en er daarna voor moet betalen.

Ook komt er een optie om na een quest naar de Gathering Hall terug te keren. Voor de rest worden de verschillende wapens in de game waar nodig aangepast.

De Deviljho-update is volledig gratis. Eerder lanceerden al de gratis Horizon: Zero Dawn en Street Fighter 5 content updates. Monster Hunter World krijgt ook Devil May Cry content.

Onlangs raakte bekend dat Monster Hunter World de best verkochte Capcom-game aller tijden is. De Monster Hunter World review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties