Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote gratis Animal Crossing: New Horizons update voegt Trouwseizoen en meer toe

Voor getrouwe spelers.

Animal Crossing: New Horizons krijgt een grote gratis update speciale evenementen en voorwerpen toevoegt aan de game. Dat maakt ontwikkelaar en uitgever Nintendo bekend.

Via update 2.0 zorgt Nintendo voornamelijk voor nieuwe seizoensgebonden evenementen.

  • Zo kun je tussen 29 april en 7 mei een bon voor meidag ophalen bij Orville op de luchthaven en een speciaal eiland bezoeken. De bestemming is volgens Nintendo anders dan die van vorig jaar.
  • Ter ere van Internationale Museumdag kun je bij een museumbezoek tussen 18 mei en 31 mei deelnemen aan een speciale stempelrace van Blathers. Ook zijn er rondom de kunstgalerij stempels te vinden om op je stempelkaart te plakken.
  • Van 1 juni tot 30 juni kun je tot slot Reese en Cyrus op Harvey-eiland vinden. Daar stappen ze in het huwelijksbootje. Jij kunt hen helpen met de versieringen en de trouwfoto's.

De Nook-catalogus en de winkel van de Able zusjes krijgen ook nieuwe meubels en kledij die een trouwthema hebben.

In de Nook-catalogus zijn bepaalde speciale voorwerpen trouwens maar tijdelijk beschikbaar. Volgens Nintendo komen die tijdelijke voorwerpen er ter ere van Kodomo no Hi in Japan (28 april tot 5 mei), het Kaasrollen in het Verenigd Koninkrijk (22 mei tot 31 mei), Moederdag (1 mei tot 31 mei), Vaderdag (1 juni tot 30 juni) en meer.

Tot slot komt Flick naar het plein bij de servicebalie voor de maandelijkse Beestjesbeker. Als je op 26 juni, 24 juli, 28 augustus en 25 september op beestjes jaagt, kun je punten verdienen om met Flick te ruilen voor speciale voorwerpen. Op 10 juli komt C.J. dan weer naar het plein voor een vistoernooi.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties