Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote Dying Light 2 update nu beschikbaar op consoles en pc

Xbox Series X/S-versie nu speelbaar aan 60 FPS.

Er is een grote Dying Light 2 update beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat meldt ontwikkelaar Techland via de website van de game.

Naast tal van bug fixes zorgt deze update voor story progression fixes waardoor je niet langer vast komt te zitten in eindeloze death loops. Verder zijn de crashes, black screens en problemen met het accepteren van uitnodigingen ook van de baan. Spelers die eerder moeilijkheden ondervonden bij het uitvoeren van paraglider en grappling hook upgrades kunnen dat dankzij deze update nu wel correct doen.

Buiten bug fixes voert Techland onder andere enkele verbeteringen op vlak van het gedrag van je vijanden, de prestaties van je weapons, de UI/UX en het laatste eindbaasgevecht door.

Op dinsdag 8 maart kreeg de PlayStation 5-versie ook een Performance mode (60 FPS en 1080p), Balanced mode (60 FPS en 1440p) en een Quality mode (30 FPS en 4K). Ook de Xbox Series X/S krijgt nu een Balance mode (60 FPS) op Xbox Series X en een Performance mode (60 FPS) op Xbox Series S.

Wie de bovenstaande game graag wil spelen, leest best eens de Dying Light 2 review van Carl.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties