Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote GTA Online uitbreiding komt volgende maand uit

Run je eigen criminele organisatie.

Ontwikkelaar Rockstar maakt op zijn blog bekend dat Grand Theft Auto Online op 7 juni de 'grootste uitbreiding ooit' krijgt.

De uitbreiding heet 'Further Adventures in Finance and Felony' en stelt je in staat je eigen criminele organisatie te leiden. Hiervoor krijg je in de stad Los Santos een hoofdkantoor in een flatgebouw.

Daarnaast krijg je ook een warenhuis om je gestolen goederen in op te slaan. Het doel van de uitbreiding is het kopen en verkopen van smokkelwaar. Daarbij moet je het opnemen tegen de politie en andere criminelen.

Begin deze maand maakte Rockstar bekend dat er meerdere GTA Online updates gepland staan, waarvan deze vooralsnog de grootste is.

In afwachting van Further Adventures in Finance and Felony kan je natuurlijk nog steeds aan de slag met de GTA 5 cheats voor wapens, geld en auto's. GTA Online is fijn, maar met cheats is Los Santos pas echt je eigen speeltuin.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties