Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Green Day-game niet van Harmonix

Trackpack developer Demiurge krijgt de eer.

Een medewerker van Demiurge, de developer die trackpacks voor Rock Band zoals Rock Band: AC/DC maakte, heeft op zijn blog gezegd dat zijn studio werkt aan Green Day: Rock Band, en niet Harmonix zoal eerder veronderstelt werd.

"Niet inbegrepen in de aankondiging wa het feit dat Demiurge Studio werkt aan Green Day: Rock Band. En ik moet zeggen, het is verdomd geweldig om eraan te werken. Ik zou je graag meer vertellen maar je weet wel, NDA's blablabla, dus dat is ongeveer al wat ik kan zeggen," zo zegt werknemer Adam Rosenfield op zijn blog.

Dit komt overeen met het nieuws dat Paul de Goyer vorige week de wereld instuurde over hoe Green Day: Rock Band niet het enige Rock Band-product is dat dit jaar zal verschijnen. Misschien werkt Harmonix hard aan Rock Band 3?

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties