Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gravity Ghost komt naar de PlayStation 4

Kosmisch puzzelen.

Puzzelgame Gravity Ghost komt naar de PlayStation 4. Dat heeft ontwikkelaar Ivy Games bekendgemaakt. De PlayStation 4-versie bevat extra sterrenstelsels, meer muziek en een nieuw personage om vrij te spelen. Een releasedatum is nog niet bekend.

In Gravity Ghost speel je als Iona, een spookmeisje. Zij zoekt naar haar verloren beste vriend: een vos, en eveneens een geest. Je ontdekt een verbrijzeld sterrenstelsel, redt andere mensen, en gaat de uitdagingen van zeven magische bewakers aan.

Om Iona te besturen en haar koers te wijzigen gebruik je de zwaartekracht van verschillende hemellichamen. Gravity Ghost kent geen 'game over'. Je doodt niets en sterft zelf niet.

Op de PlayStation Blog vertelt Erin Robinson Swink, oprichter van Ivy Games: "Door de geesten van dode dieren met hun lichamen te herenigen, ziet Iona stukken van haar eigen leven en begrijpt ze stilaan haar eigen dood. Het is een ongewoon verhaal voor een game, en eentje dat ik al lang wilde vertellen."

De stemacteurs van Gravity Ghost zijn Logan Cunningham (de verteller in Bastion en Transistor), Ashly Burch (Chloe in Life is Strange) en Sarah Elmaleh (Kaitlin in Gone Home).

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties