Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis update voegt cast Left 4 Dead toe aan Zombie Army Trilogy

Op de pc.

Een gratis update voor de pc-versie van de shooter Zombie Army Trilogy voegt de gehele cast van de Left 4 Dead-games toe.

Dankzij deze update speel je nu met Francis, Bill, Zoey en Louis uit Left 4 Dead. Ook Coach, Nick, Rochelle en Ellis uit Left 4 Dead 2 zijn beschikbaar. Hiermee verdubbelt het aantal speelbare personages in de game.

Als je je registreert op de website van Zombie Army Trilogy kun je ook een stripalbum downloaden. Dit album verduidelijkt hoe de personages uit Left 4 Dead ineens in het Berlijn van 1945 zijn beland.

De game kwam eerder dit jaar uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zombie Army Trilogy bundelt de games Sniper Elite: Nazi Zombie Army en Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 uit 2013 met een nieuwe derde campagne. Lees ook de Zombie Army Trilogy review van Nathan.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties