Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis shooter Ghost Recon Frontline aangekondigd

Ghost Recon Battle Royale?

Ubisoft kondigt de free-to-play-titel Ghost Recon Frontline aan. De game is binnenkort te testen via een gesloten bèta op pc. De game komt ook naar de voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Amazon Luna en Google Stadia.

De free-to-play-titel bevat verschillende modes, waaronder Expedition en Control. In Expedition splitsen maximaal 102 spelers zich op in teams van drie en voeren ze opdrachten uit. Wanneer ze die opdrachten tot een goed einde brengen, kunnen ze vragen om extractie.

In de Control-mode nemen twee teams van 9 spelers het tegen elkaar op in een "traditionele arena shooter". Naast Expedition en Control krijg je bij de release en de verschillende seizoenen van Ghost Recon Frontline nog toegang tot nog andere, voorlopig onbekende modes. Volgens de ontwikkelaar is er om die reden "voor elk wat wils".

Omdat de game nog steeds in een vroege ontwikkelingsfase zit, kan Ubisoft nog niets onthullen over een mogelijke releasedatum. Je kunt je wel al inschrijven voor de besloten en pc-exclusieve bèta van Ghost Recon Frontline van 14 tot en met 21 oktober. Later komen er vermoedelijk nog testfases op andere platformen bij.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Ghost Recon Frontline

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties