Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis Resident Evil 7: Not a Hero DLC uitgesteld

Maar er is meer onderweg.

Ontwikkelaar Capcom maakt bekend dat de gratis Resident Evil 7: Not a Hero DLC is uitgesteld. De uitbreiding stond aanvankelijk voor de lente gepland.

In een video biedt de studio zijn excuses aan. Volgens het team voldoet de uitbreiding nog niet aan de hoge kwaliteitseisen. Er wordt ook aangegeven dat er aan meer DLC-pakketten wordt gewerkt. Het is nog onbekend of het hier om gratis of betaalde uitbreidingen gaat.

In Not a Hero keert oude Resident evil-hoofdpersoon Chris Redfield terug. Het verhaal vindt plaats na de gebeurtenissen uit Resident Evil 7. Meer details wil de ontwikkelaar nog niet onthullen.

Sander zijn Resident Evil 7: Biohazard review lees je op de site. Bekijk ook zijn Resident Evil 7: Biohazard PlayStation VR review. Op ons YouTube-kanaal kun je tevens een volledige Resident Evil 7: Let's Play zien.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties