Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis PlayStation Plus games van november reeds bekend

Vroeger dan normaal.

Sony maakt de gratis PlayStation Plus games van november vroeger dan normaal bekend. De line-up van oktober is pas net van start, maar voor volgende maand kun je alvast uitkijken naar Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami. De rest is nog niet onthuld.

Bulletstorm: Full Clip Edition is een heruitgave van het origineel uit 2011. De remaster voegt Duke Nukem als speelbaar personage toe. De bundel bevat alle bestaande DLC en nieuwe content in de vorm van een Overkill Campaign Mode en vijf nieuwe levels voor de Echo Mode.

Yakuza Kiwami is een volledige remake van de allereerste Yakuza uit 2005. De game is helemaal vanaf de grond opnieuw opgebouwd en gemoderniseerd. Carl zijn Yakuza Kiwami review lees je op de site. Onze 'PS Plus vs. Xbox Gold Oktober' bekijk je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties