Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis Online Challenges modus voor Rayman Legends Wii U

Zoethoudertje tot september.

Ubisoft heeft de Online Challenges modus aangekondigd van Rayman Legends, exclusief voor de Wii U. De 'demo' is gratis, met vijf spelers tegelijk online te spelen en wordt in april verwacht.

Het aanbod is een antwoord aan teleurgestelde fans, die moesten toezien hoe de game een half jaar werd uitgesteld omwille van een gelijktijdige release op de PlayStation 3 en Xbox 360. Dat schoot zo erg in het verkeerde keelgat dat zelfs het ontwikkelteam uithaalde naar de uitgever.

Als zoethoudertje kun je dus aan de slag met de Online Challenges modus. Deze bevat vijf levels met ieder een eigen thema, waaronder 'Dungeons.' Deze set is specifiek ontwikkeld voor uitdagingen waarbij je de GamePad moet gebruiken. Ubisoft brengt iedere week nieuwe uitdagingen uit, en high-scores worden bijgehouden op leaderboards. Hoe dat in z'n werk gaat, zie je in onderstaande video.

De volledige game komt in september uit voor de PlayStation 3, Wii U en Xbox 360.

UPDATE: Rayman Legends is nu verkrijgbaar in de winkels! Lees onze Rayman Legends review om te kijken of ie de moeite waard is.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties