Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis multiplayerweekend R.U.S.E. is begonnen

Download de client via Steam.

Heb je de open bèta van de strategiegame R.U.S.E. gemist, en heb je toch zin gekregen om na onze hands-on preview de game al eens uit te testen? Dan is dit je kans! Dankzij ontwikkelaar Eugen Systems kan je dit weekend gratis met de multiplayer voor de PC aan de slag.

Het downloadbare bestand is een bescheiden 2 GB groot en bevat een aanzienlijk deel van de multiplayer, waaronder gloednieuwe maps die voor het eerst beschikbaar worden gesteld. In totaal staan er 7 maps en 6 facties tot je beschikking, en je kunt met maximum 8 personen het online slagveld betreden.

De client kan je downloaden via Steam en blijft beschikbaar tot zondagavond omstreeks 22 uur. Hier kan je tot slot een uitgebreide video terugvinden waarin de makers de verbeteringen van de bèta uit de doeken doen en wat meer uitleg geven over het multiplayerweekend. Veel misleidplezier!

UPDATE: Het weekend is meer dan een halve week geworden, want de client blijft nog beschikbaar tot woensdagavond om middernacht wegens groot succes. Je bent dus nog niet te laat!

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties