Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis Mass Effect 3: Resurgence DLC vanaf vandaag te downloaden

Nieuwe levels, nieuwe wapens en nieuwe karakters.

Nog steeds een beetje teleurgesteld over het anticlimactische slot van Mass Effect 3? Is de woede over het opportunistische "From the Ashes" DLC pack nog steeds niet helemaal wegzakt? Wellicht biedt de vandaag verschenen gratis DLC Mass Effect 3: Resurgence een klein beetje troost.

Resurgence is geheel gratis en bevat een flinke verzameling aan vette extra content. Zo zijn er maar liefst twee splinternieuwe en uitdagende maps: een gigantische Quarian dam met daarop de Firebase Hydra en de Turian outpost Firebase Condor. Beide maps zullen weer voor flink wat extra speelplezier zorgen.

Naast nieuwe maps zijn er ook maar lieft zes nieuwe karakters te spelen: Asari Justicar Adept, Krogan Battlemaster Vanguard, Geth Infiltrator, Geth Engineer, Batarian Soldier en de Batarian Sentinel.

Alsof dat niet genoeg is zijn er ook drie geheel nieuwe wapens om de digitale slagvelden onveilig mee te maken: de explosieve Krogan Striker Assault Rifle, de dodelijke one-shot Kishock Harpoon Gun en de volautomatische Geth Plasma SMG.

Zelfs als je alle missies al van voor naar achteren hebt uitgespeeld en alle planeten compleet hebt kaalgeplukt lijkt dit ons een goede reden om toch weer een enkeltje Mass Effect 3 te boeken. Meer informatie is te vinden op het blog van BioWare.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties