Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis game voor kopers APB

Maar dan enkel als je game digitaal kocht.

Twee weken geleden kregen we het spijtige nieuws te horen dat APB, de online actiegame van ontwikkelaar Realtime Worlds, de deuren zou sluiten nadat ze pas twee maanden open zijn geweest. Zonde voor iedereen die de game gekocht had, maar uitgever EA wil het euvel nu voor een deel goedmaken.

Gamers die APB gekocht hebben mogen dankzij EA namelijk een gratis game uitkiezen om het digitale verlies draaglijker te maken. Er is heel wat keuze, maar beschikbare titels die meteen in het oog springen zijn Mass Effect 2, Dragon Age: Origins, Battlefield: Bad Company 2 en The Saboteur.

Een minder positief punt dat aan deze actie verbonden zit is het feit dat enkel personen die APB digitaal, met name via Steam, gekocht hebben een gratis game mogen downloaden. Of er ook nog een compensatie zal komen voor consumenten die het spel uit de winkelrekken geplukt hebben is nog niet duidelijk.

Al bij al toch een nobel gebaar van EA aan alle mensen die APB gekocht hebben. Wat wij een tijdje terug van het spel vonden kun je lezen in onze review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

APB Reloaded

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties