Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis FIFA 21 update voor Playstation 5 en Xbox Series X al vanaf vandaag beschikbaar

Tempoversnelling.

De gratis FIFA 21 update voor Playstation 5 en Xbox Series X|S is vanaf vandaag beschikbaar. Die update zou normaal gezien pas morgen uitkomen, maar is vanaf nu al te downloaden.

Om de update te downloaden, moet je op je PS5 of Xbox Series X|S naar je game library gaan. Daar krijg je de mogelijkheid om de gratis update te downloaden. Op de PS5 is die ongeveer 50GB groot. De standalone versie voor de nieuwe consoles is wel nog steeds pas vanaf morgen te koop.

Cover image for YouTube videoFIFA 21 | Next Gen Opening Cinematic [4K]

De next gen versie bevat heel wat grafische verbeteringen. Zo tonen die versies heel wat meer details op het gezicht van spelers. Daarnaast maakt de PS5-versie ook gebruik van haptic feedback. Houd er bij het upgraden wel rekening mee dat enkel je progressie in Ultimate Team en Volta wordt overgezet. Je progressie in de Carreer mode ben je dus kwijt.

Ben je nog niet aan de slag met FIFA 21? Wij hebben alvast de top 100 van beste spelers in FIFA 21 opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties