Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis DLC voor The Witcher 2 op komst

Zal verwerkt zitten in patch 1.3.

Dat wij helemaal weggeblazen werden door The Witcher 2: Assassins of Kings mag duidelijk zijn nadat we het spel een dikke tien op tien gaven. En hoewel de game reeds heel wat uurtjes van je vrije tijd in beslag kan nemen, ziet het er nu naar uit dat ontwikkelaar CD Projekt RED ons binnenkort al gaat voorzien van wat gratis downloadable content.

Dit is gebleken uit de changelog voor de aankomende patch 1.3, waarin met het heeft over "New FREE DLC - A Sackful of Fluff". Dit zal een extra quest worden die van start gaat tijdens het tweede hoofdstuk van The Witcher 2 wanneer je een bezoekje brengt aan de excentrieke Elthon. Deze man brengt zijn leven door in een verlaten hutje, dichtbij de mijnsite net buiten Vergen.

Wat spelers tijdens de quest zullen moeten doen is nog niet duidelijk, maar het ziet ernaar uit dat de sneaky gamers een beloning gaan krijgen.

Naast de gratis DLC zal de patch nog enkele andere dingen aan The Witcher 2 toevoegen, waaronder de mogelijkheid om voorwerpen op te slaan in de meest dichtstbijzijnde herberg.

The Witcher 2: Assassins of Kings is midden mei verschenen voor de PC. Later dit jaar komt de game ook nog naar de Xbox 360.

De wereld van The Witcher 2 in beeld.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen