Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis betakeys voor Karos Online!

Vecht mee in de ultieme Benelux-strijd.

Net als velen onder jullie zijn wij bij Eurogamer hardcore gamers, mensen die willen genieten van elke game. Om dit nog wat extra in de verf te zetten organiseren we heel het weekend leuke evenementen. We kunnen namelijk een aantal betakeys weggeven voor de aanstormende MMO Karos Online en we gaan ingame een ferm aantal leuke gevechten organiseren, inclusief een allesvernietigende strijd tussen Vlamingen en Nederlanders!

Karos Online is een MMO van Koreaanse makelij die mikt op gamers die graag eens een alternatieve ervaring willen meemaken. Een duidelijk voorbeeld daarvan zijn de classes die allemaal volgens unieke en nieuwe concepten zijn uitgebouwd, geen typische cleric, mage of tank op dit moment, maar wel rogues, bowmistresses en bladers die je in grote mate kan aanpassen naar jouw speelstijl.

De game past heel sterk een Pick up and Play mentaliteit toe, je downloadt de client van 700MB, maakt een account aan terwijl je alles installeert en je kan beginnen. De betatest start deze vrijdag 23 oktober en we organiseren evenementen het hele weekend door. Zaterdag verkennen we enkele instances en proberen we resources te veroveren, zondag volgt dan de ultieme strijd tussen de Vlaamse en Nederlandstalige community die voor deze periode in twee aparte groepen wordt verdeeld. No holding back!

Heb je zin om dit weekend een volledig nieuwe game te ontdekken? Wil je meedoen met een leuke groep en de gamewereld verkennen zoals wij reviewers dat doen alsof het een sneak preview betreft? Hou je van MMO’s met PvE instances en progressie, grote PvP gevechten en genoeg diepgang om je te specialiseren? Klik hier om je betakey te krijgen! en hier vind je onze Karos Online Eurogamers groep.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties