Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis Battleborn Hero deze maand

En dit weekend verdien je Double XP.

Vanaf 31 mei is het eerste gratis Battleborn-personage Alani beschikbaar voor alle platformen. Je speelt haar vrij voor 47.500 in-game credits.

Bezitters van een Digital Deluxe editie of Season Pass kunnen een Hero Key gebruiken om Alani eerder te ontgrendelen. Met deze Hero Key speel je direct een Hero naar keuze vrij. Ontwikkelaar Gearbox zegt dat je de Hero Key meerdere malen kunt gebruiken.

"Zodra je bepaalde uitdagingen voltooit of Command Rank behaalt met het vrijgespeelde personage, krijg je de Hero Key terug om voor een andere Hero te gebruiken," meldt de studio.

Deelnemers aan de Battleborn open bèta op de PlayStation 4 krijgen ook een Hero Key om Alani, een ander personage of de Pack Story Operation downloadable content te ontgrendelen.

Dit weekend verdien je ook dubbele experience points in de game. De bonus start vandaag om vijf uur 's middags en duurt tot en met 25 mei. Gedurende deze periode ontvang je dubbele Command Rank en Character Rank tijdens de verhaalmodus en multiplayer.

Bekijk op YouTube

Minuutje tijd? Lees ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battleborn

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.
Reacties