Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grasshopper's nieuwe project heet Killer is Dead

Verschijnt in 2013 op PS3 en Xbox 360.

Japan's meest geschifte developer Grasshopper Manufacture heeft een nieuw project aangekondigd: een game genaamd Killer is Dead dat in 2013 moet verschijnen op PS3 en Xbox 360.

Killer is Dead zal geregisseerd worden door studiobaas Goichi Suda, beter bekend als Suda51. Net zoals in zijn vorige games Killer 7 en No More Heroes zal zijn favoriete thema, huurmoordenaars, centraal staan. In Killer is Dead werkt Suda51 een blik op de minder glamoureuze kant van het leven van een James Bond-achtige spion.

Het hoofdpersonage is een gevangene die tot de dood veroordeeld is. Je kunt je eigen leven echter redden als je de persoon die jou moet vermoorden, eerst kan doden. Net zoals in No More Heroes zal zwaardvechten belangrijk zijn, maar wordt het op een andere manier geïmplementeerd.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties