Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto V neemt Call of Duty op de hak

Zie hoe 'Righteous Slaughter 7' er in-game uitziet.

Rockstar neemt Call of Duty op de hak in Grand Theft Auto 5. 'Righteous Slaughter 7: The Art of Contemporary Killing' is een fictieve shooter waar in de game voor geadverteerd wordt.

De game is zogenaamd gemaakt door 'Misfire Games.' Volgens de in-game reclames is Righteous Slaughter 7 'een first-person shooter zoals je die nog noot hebt gezien, behalve dan in Righteous Slaughter 6 die drie maanden geleden is uitgekomen.'

In onderstaande video zie je hoe de game geadverteerd wordt. Daarop is zelf gameplay van het schietspel te zien.

Cover image for YouTube videoLet's Play GTA5! In-game internet featuring Righteous Slaughter 7

Het verhaal van de 'game': "Rebellen vermoorden weeskindjes. Ze gebruiken gifgas en hebben een atoombom. Dit dramatische verhaal wordt verteld voor flashbacks die zijn samengesteld uit levels uit onze generieke multiplayermodus, zodat we de game op tijd af konden krijgen."

De levels zijn onder andere Australia Attack, waarin je met-granaten-bepakte kangoeroes uitroeit op de klanken van een jaren '70-soundtrack,' en Hippe Holocaust. "Liberalen protesteren tegen slachterijen die de hamburgers maken waar je zo van houdt. Laat ze de ware betekenis zien van het woord slachterij."

Andere features zijn een online modus ("zodat je weet hoe oorlog er echt aan toe gaat zodra buitenlanders op je stoep staan"), en downloadbare content. "Level je personage nog sneller! Koop upgrades zodat je mensen met meer skills en minder geld dan jij kapot kan maken - net als in het echt."

Heb je GTA 5 eindelijk in je bezit en wil je genieten van complete vrijheid? Bekijk dan zeker eens onze GTA 5 cheats!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties