Skip to main content

Grand Theft Auto V lijkt jetpacks te krijgen

Aanwijzingen te vinden in de gamecode.

Een speler heeft in de gamecode van Grand Theft Auto V aanwijzingen gevonden die erop wijzen dat ontwikkelaar Rockstar Games van plan zou zijn om jetpacks toe te voegen aan de game.

Op website se7ensins laat gebruiker Chr0m3 x MoDz weten dat hij enkele verwijzingen naar jetpacks heeft gevonden in de recente 1.12 update voor Grand Theft Auto V; het gebruik van een jetpack wordt daar vermeld als een status, vergelijkbaar met statussen als 'dronken' of 'dood.' De code suggereert eveneens dat het gebruik van een wapen in de lucht mogelijk is. De vinder van de code twijfelt of het nog een oud coderestant is of misschien een mogelijke downloadbare uitbreiding.

Er was al eerder speculatie over jetpacks in Grand Theft Auto V. Zo vonden enkele fans al snel na de lancering van de game een mysterieuze tekening die de aanwezigheid van aliens en jetpacks suggereerde. Tot nog toe slaagde niemand erin om het mysterie op te lossen.

Grand Theft Auto V kwam op 17 september 2013 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en verbrak door zijn verkoopcijfers verschillende Guinness World Records, waaronder dat van bestverkochte videogame in 24 uur en snelste entertainmentproduct om één miljard dollar omzet te halen. Jetpacks waren eerder al beschikbaar in Grand Theft Auto: San Andreas, dat verscheen in 2004.

Bekijk op YouTube

Hopelijk kunnen we ook jetpacks krijgen via GTA 5 cheats!

Read this next