Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto V krijgt gratis DLC voor Valentijnsdag

Bevat nieuwe kledingstukken, wapens, jobs en een limousine.

Grand Theft Auto V krijgt op Valentijnsdag een gratis downloadbare uitbreiding (DLC). Dat maakt ontwikkelaar Rockstar Games bekend op de Rockstar Newswire.

Het pakket heet 'The Valentine's Day Massacre Special' en geeft spelers enkele extra voorwerpen voor zowel de verhaalmodus als het online component. Zo ga je aan de slag met enkele nieuwe vintage kledingstukken en maskers, een limousine in de stijl van de jaren '20, een nieuw wapen genaamd de Gusenberg Sweeper en tenslotte ook tien nieuwe jobs voor Grand Theft Auto Online.

Alles in de bundel is vanaf vrijdag tijdelijk beschikbaar, maar eens gedownload houd je de spullen voor altijd. Rockstar belooft verder om binnenkort updates te geven over de implementatie van Online Heists en uitbreidingen voor de creatiekit. Over de reeds aangkondigde verhaaluitbreidingen voor de verhaalmodus zegt de ontwikkelaar voorlopig nog niets.

Grand Theft Auto Online kreeg eerder al gratis extra content in de vorm van de Beach Bum-update. Niet veel later werd de 'content creator' gratis aangeboden, waarmee je onder andere je eigen races kan bouwen.

Is deze DLC een reden voor jou om GTA 5 terug in de consoles te proppen? Dan maken deze GTA cheats je misschien wel gelukkig want daarmee zie je weer een heel nieuwe kant van Los Santos!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties