Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto: San Andreas mogelijk opnieuw uit voor de Xbox 360

Gelekte Achievements wijzen naar herlancering.

Grand Theft Auto: San Andreas wordt mogelijk binnenkort opnieuw uitgebracht voor de Xbox 360. Daar wijzen onlangs ontdekte Xbox Achievements naar. Rockstar heeft tot dusver nog niks bekendgemaakt over een herlancering van de binnenkort tien jaar oude game.

Ondertussen is ook gebleken dat de Xbox Originals-download van Grand Theft Auto: San Andreas niet meer verkrijgbaar is op de Xbox Marketplace. Daarnaast wordt online gespeculeerd dat het jubileum van de game reden kan zijn om de game opnieuw uit te brengen.

De releasedatum van Grand Theft Auto V voor de Xbox One kan eveneens meespelen in de mogelijke heruitgave van San Andreas. Beide games spelen zich gedeeltelijk af in dezelfde stad.

Grand Theft Auto: San Andreas kwam op 26 oktober 2004 uit voor de PlayStation 2. In de daaropvolgende jaren is de game onder andere uitgebracht voor de pc, de originele Xbox en voor tablets en smartphones.

Bekijk op YouTube

Check ook onze GTA San Andreas cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto: San Andreas

Android, iOS, Xbox 360, PS2, Xbox, PC, Windows Phone

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties