Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto: San Andreas in 720p naar Xbox 360

En verbeterde draw distance.

Ontwikkelaar Rockstar Games bevestigt dat Grand Theft Auto: San Andreas opnieuw wordt uitgebracht voor de Xbox 360. Een eerder uitgelekte Achievement-lijst duidde daar al op.

De nieuwe versie vervangt de Xbox Originals-variant, die inmiddels niet meer te koop is. San Andreas wordt nu gerenderd in een 720p-resolutie en de draw distance is groter, waardoor objecten in de verte eerder in beeld komen dan voorheen.

Savebestanden van de Originals-versie zijn niet compatibel met de 720-versie. Rockstar heeft nog geen beelden vrijgegeven maar heeft de releasedatum van Grand Theft Auto: San Adreas voor de Xbox 360 vastgesteld op 26 oktober. Dat is dus aanstaande zondag al. De game kost dan 14,99 dollar.

De oorspronkelijke PlayStation 2-titel is nog steeds te downloaden voor de PlayStation 3. Er is nog geen sprake van een PlayStation 3-versie van de 720p-variant.

Rockstar Games zette een tijd geleden de soundtracks van de Grand Theft Auto-games online op Spotify en iTunes. Hieronder vind je een voorproefje: K-Rose, het countrystation uit Grand Theft Auto: San Andreas.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen