Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto Online update laat je vliegtuigen customizen

Wordt volgende week de grens overgesmokkeld.

Rockstar laat weten dat de Smuggler's Run update voor Grand Theft Auto Online vanaf 29 augustus beschikbaar is. Die update voegt onder andere het customizen van vliegtuigen, nieuwe vliegtuigen en extra hangars toe.

In Smuggler's Run staat het smokkelen van goederen via luchttransport centraal. Om dat te doen pas je je vliegtuig helemaal aan je eigen voorkeuren aan. De nieuwe hangars dienen als uitvalsbasis om de nieuwe missies te starten.

Later dit jaar krijgt de game ook transform races. Daarin verandert je voertuig tijdens de race afwisselend in een auto, boot en vliegtuig. Ten slotte komen er op het einde van het jaar opnieuw updates in het teken van Halloween en Kerstmis.

Eerder dit jaar lanceerde er ook al een Grand Theft Auto Online Tiny Racers modus. Op de site lees je nog eens onze Grand Theft Auto Online review.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties