Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto Online krijgt Super Sport Series event

Een heel seizoen aan updates.

Rockstar Games kondigt het Southern San Andres Super Sport Series event aan voor Grand Theft Auto Online. De eerste nieuwe content is reeds aan de game toegevoegd.

Zo heb je nu de beschikking over het Hotring Circuit, een nieuwe modus waarin tot 30 spelers het tegen elkaar opnemen. De modus is specifiek ontwikkeld voor de Declasse Hotring Sabre, een nieuw voertuig in de game.

GTA Online krijgt tevens de Overflod Entity XXR en Cheval Taipan super cars, alsook de Vulcar Fagaloa en de Vapid GB200.

Op 3 april voegt Rockstar de Target Assault modus aan GTA Online toe. In deze modus moeten acht teams van twee spelers al rijdend en schietend tegen elkaar spelen. Een speler is de chauffeur, terwijl de andere het wapen op het voertuig bestuurt.

Vanaf 1 mei krijgt GTA Online tien nieuwe Special Vehicle Races, waarin onder andere de Deluxo, Stromberg en Thruster uit de Doomsday Heist voorkomen. Op 29 mei krijgt de game zeven nieuwe Transform Races. Tot slot volgen er later nog twee nieuwe Adversary Modes en voertuigen.

Er is meer GTA-gerelateerd nieuws. Zo dook onlangs het gerucht op dat GTA 6 zich in Vice City afspeelt. Op de site vind je nu ook een overzicht met Grand Theft Auto 6 info.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Grand Theft Auto VI

PS5, Xbox Series X/S

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties