Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto Online krijgt deze lente nieuwe content

Waaronder Heists en nieuwe auto's.

Ontwikkelaar Rockstar Games kondigt een aantal updates aan voor Grand Theft Auto Online. De nieuwe content bevat onder andere Heists, een Capture Creator en de High Life Update. Na de lente update komt er ook een single-player uitbreiding.

Met de zogenaamde Heist missies speel je samen met je Crew of andere spelers overvalmissies om online valuta te verdienen. De verhaalmodus van Grand Theft Auto V kende al Heists en veel spelers kijken er naar uit om deze ook online te zien.

De Capture Creator is over een week al beschikbaar. Hiermee ontwerp je naast Deathmatches en Races ook Capture Jobs. Rockstar recenseert de door spelers gegenereerde content en bestempeld deze mogelijk als Rockstar Verified.

De substantiële High Life Update brengt nieuwe eigendommen naar de online wereld van Grand Theft Auto. Rockstar biedt extra vervoersmiddelen, nieuwe kleding, opties om je appartement uit te breiden, de Bullpup Rifle en meer. De update geeft ook de mogelijkheid een extra appartement te kopen.

Daarnaast werkt Rockstar aan wat aanpassingen voor Grand Theft Auto Online. Zo is er een Non-Contact optie waardoor je tijdens Races geen aanrijding meer krijgt met andere spelers. Ook is er een mogelijkheid om politieagenten om te kopen.

De volledige lijst met aanpassingen vind je op de website van Rockstar Games.

In afwachting van nieuwe content, zijn er nog altijd de GTA 5 cheats voor wapens, geld en auto's om je bezig te houden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties