Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto Online krijgt Deadline update

Spik Flynn-ter nieuw.

Ontwikkelaar Rockstar Games onthult de Deadline update voor Grand Theft Auto Online. De nieuwe content is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Deadline voegt onder andere de Nagasaki Shotaro motor aan de game toe. Daarnaast introduceert de update de Deadline Adversary Mode, waarin vier spelers het op Nagasaki Shotaro's tegen elkaar opnemen.

Elke motor in de modus creëert tijdelijk een lichtspoor dat dodelijk is voor andere motorrijders. Je hebt in Deadline ook de optie om upgrades te verzamelen die je vaardigheden tijdelijk aanpassen.

Tot slot voeg t Deadline een nieuwe in-game T-shirt en een aantal bonussen aan de game toe. Zo kun je tot 21 november dubbele GTA$ en RP verdienen als je de Deadline Adversary Mode speelt.

Er is meer Rockstar-gerelateerd nieuws. Zo kondigde de studio onlangs Red Dead Redemption aan voor de PlayStation 4 en de Xbox One. In Marcel zijn Red Dead Redemption 2 preview lees je wat we tot nu toe allemaal over de game weten.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties