Skip to main content

Eerste info Grand Theft Auto Online Heists gelekt

Details en achievements onthuld.

De update voor de heists van Grand Theft Auto Online is op de Xbox One 4,8 gigabyte groot. Voor spelconsoles van de vorige generatie is dat blijkbaar slechts 1,2 gigabyte. Dat hebben enkele gebruikers bekendgemaakt. Hoewel de online modus voor Grand Theft Auto V pas morgen lanceert, kregen sommigen de update reeds deze nacht.

Daarnaast zijn er details en achievements onthuld. Je krijgt een selectie van bivakmutsen, overalls, kostuums en andere maskers voor je personage. De update voegt negen nieuwe achievements toe. Die speel je onder andere vrij na het slagen van een missie, al dan niet zonder schade op te lopen. Op de Xbox 360 komen er 250 punten aan Gamerscore bij.

De audiobestanden van de nieuwe heist-missies zijn door sommige gebruikers ontdekt en in een video gemonteerd. Die vind je onderaan. We waarschuwen echter voor spoilers.

De releasedatum van Grand Theft Auto Online Heists is dus 10 maart, terwijl de releasedatum van Grand Theft Auto V op de pc weer uitgesteld is. Op onze site lees je wat we tot dusver weten over de details van Grand Theft Auto Online Heists. Je kan ook bij ons terecht voor een overzicht van alle GTA 5 cheats.

Bekijk op YouTube

Read this next